ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitete nga nxënësit e klasave të para

Aktivitete nga nxënësit e klasave të para

Nxënësit e klasave të para punuan me shumë dashuri në Punëdore lepurin. Lepuri u punua në kuadër të temës mujore, me qëllim argëtimi dhe sensibilizimi për riciklimin e materialeve të ndryshme. Lepuri u punua duke vënë në funksion letrën e tualetit dhe pullat e vjetra, të cilat nuk përdoren shpesh dhe si të tilla hedhen në mbeturina. Klasa e “Yjeve” I -2 dhe klasa “Kristalet” I -1 rabbit1 rabbit2 rabbit3 rabbit4