ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këshilla të ndryshme për një biznes të suksesshëm

Këshilla të ndryshme për një biznes të suksesshëm

Në klasën IV/2, ishte i pranishëm prindi i Rronit, Z. Bersant Disha. Z. Disha me profesion ekonomist dha shumë informata për profesionin e tij, me theks të veçantë për punën e tij si këshilltar financiar. Në përgjithësi na tregoi informata të rëndësishme për ekonominë , për komunikimin në mënyrë të vazhdueshëm me klientët ekzistues dhe potencialë, për ofertat e produkteve të ndryshme, për bankat dhe rolin e tyre në një ekonomi të suksesshme. Po ashtu, z. Disha para fëmijëve prezantoi disa video, që kishin të bënin me hapjen e bizneseve private dhe sukseset e arritura në tregun e Kosovës dhe jashtë saj.

E gjithë klasa, e falënderuan babain e Rronit për prezantimin interesant si dhe këshillat e dobishme për profesionin e ekonomistit.

image image_1 image_2 image_3 image_4 image_5 image_6 image_7 image_8 image_9 image_10 image_11