ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Në lëndën e fizikës me nxënësit e kalsës së XI-2 u arritën rezultatet e të nxënit duke shfrytëzuar metoda demostruese.

Në lëndën e fizikës me nxënësit e kalsës së XI-2 u arritën rezultatet e të nxënit duke shfrytëzuar metoda demostruese.

Demonstrimi 1: Magnetizimi i trupave dhe orientimi i gjilpërës magnetike në fushën magnetike të Tokës.
Demonstrimi 2: Ndërtimimit i elektromagnetit dhe demonstrimi i egzistimit të fushës magnetike rreth përcjellësit me rrymë.