ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Komunikimi përmes kodit të Morsit

Komunikimi përmes kodit të Morsit

Kodi i Morsit ishte projekti të cilin nxënësit e klubit M3 Coders e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është komunikimi përmes kodit të Morsit duke dërguar dhe pranuar sinjale prej një mikrobiti në mikrobitin tjetër.