ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në …

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në …

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në bashkëpunim me organizatën “The Ideas Partnership” janë duke e dhënë kontributin e tyre maksimal për grumbullimin e fondeve për qëllim bamirësie. Ata janë duke shitur ëmbëlsira të përgatitura në shtëpi nga vetë ata… Jeni të uritur dhe doni të bëni mirë? Ejani në shesh, te hoteli “Grand” dhe kënaquni duke blerë dhe ngrënë! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10