ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vazhdojnë aktivitetet kreative në klasën “Ariu Panda”

Vazhdojnë aktivitetet kreative në klasën “Ariu Panda”

Babadimri, pema e Vitit të Ri dhe njeriu prej bore Prindi i klasës I- 2 znj. Flaka Kupina – Begolli punoi aktivitete të shumta kreative me nxënësit e klasës. Ajo solli frymë festive në klasën „Ariu Panda“ duke angazhuar të gjithë nxënësit rreth aktiviteteve. Klasa „Ariu Panda“ falënderon përzemërisht për angazhimin dhe kohën që ndau me ne znj.Flaka Kupina – Begolli.