ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vrapimi i Pranverës

Vrapimi i Pranverës

Dita e premte e 8 majit ishte zgjedhur për të matur qëndrueshmërinë dhe shpejtësinë e më të mirit në krosin pranveror të mbajtur në Gërmi dhe të organizuar nga mësimdhënësit e Edukatës Fizike në kuadër të Departamentit të Shkathtësive.

Nxënësit nga klasa e IV deri në klasën e XII, ishin përgatitur me pajisje sportive për të qenë pjesë e kësaj gare. Pothuajse nga secila klasë kishte nxënës që donin të dilnin fitues dhe kjo shihej nga entuziazmi në fytyrat e tyre. Ata diskutonin për përparësitë e njëri-tjetrit dhe se kush do të kishte më shumë mundësi për të fituar.

Pas garës sportive për më të shpejtin nëpër gjenerata mbeti kohë që nxënësit të kënaqeshin edhe më shumë, duke luajtur sporte të ndryshme në hapësirat e gjelbëruara dhe fushat sportive të Gërmisë.

Nxënësit fitues:

Kl. IV-V  

Djemtë                             Vajzat                

Klodis Muharremi-I             Anisa Kurshumliu-I

Artin Mekaj-II                       Rreze Vranica-II

Donat Hasani-III                  Hana Arenliu

Kl. VI-VII

 

Yll Cahani-I                             Riana Manxhuka-I

Rron Dwrmaku-II                  Renea Manxhuka-II

Drit Sanaja-III                        Mia Alaj-III

Kl. VIII-IX

 

Dorian Çupërjani-I               Dafina Rama-I

Lum Skenderi-II                   Narona Krasniqi-II

Nazmi Maxhuni-III              Vitesa Ratkoceri, Donita Mekaj-III

11165858_10205222721305227_1481845238_n 11208994_10205222721265226_1147837983_n 11262293_10205222720545208_1216848076_n 11262937_10205222720425205_754510914_n 11263830_10205222720505207_2019888289_n 11267628_10205222720985219_359897446_n 11272314_10205222720745213_1598385000_n Krosi1 Krosi2