ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PANAIRI 2018

PANAIRI 2018

Ndonëse fundvit, në Shkollën tonë nuk mungojnë aktivitetet kurrikulare e ekstrakurrikulare. Dje u mbajt Panairi i shkencave natyrore. Nxënësit në mënyrë të pavarur kanë demonstruar njohuritë e tyre përmes eksperimenteve dhe punimeve të ndryshme  në fizikë, kimi, biologji, teknologji dhe në matematikë. Risi ishte realizimi i matjeve të ndryshme përmes mikrobitit, si: lagështia e ajrit, temperatura, rezistenca elektrike etj. Edhe këtë vit, sikur edhe vitet e tjera, nxënësit e pritën me padurim Panairin. Fytyrat e tyre dukeshin të lumtura e plot jetë. Të futur në botën e eksperimenteve, ata kishin  botën në dorë.