ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Java e ligjëratave edukativo-psikologjike

Java e ligjëratave edukativo-psikologjike

Si zakonisht, edhe këtë vit filloi java e ligjëratave edukativo –psikologjike me nxënësit e klasave I-V. Gjatë kësaj jave në shkollën tonë do të zhvillohen aktivitete të ndryshme  me qëllim të informimit të nxënësve me temat përkatëse :
  • Klasat e para – Higjiena personale
  • Klasat e dyta – Shëndeti im
  • Klasat e treta – Ne po rritemi
  • Klasat e katërta –Të drejtat dhe përgjegjësitë personale
  • Klasat e pesta – Identiteti im