ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Në kuadër të klubit “M3 Coders” nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta i testojnë aftësitë e tyre përmes testeve elektronike

Në kuadër të klubit “M3 Coders” nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta i testojnë aftësitë e tyre përmes testeve elektronike

0-02-05-4a4991a8da26cc688aa5764f47c5ef55eb8cfc0895cfc2bca12045379134b21f_full 0-02-05-5faadf268ab7469899cd568e356f5fa220450c868c7223a1890f532fe027d955_full 0-02-05-8bd6b9e811f8d4a5294d2059e486ea19fdd247ac7b5383c771ac27df9f855ce3_full 0-02-05-17d660e1d817698fd0274c4925f808a6b5891c0a637abdb726f5f937718268d4_full 0-02-05-39fc384d8628903802cc14293f73016b07f844fdb1844e8750f6394d613be139_full 0-02-05-47d71e3b548425398d3a0329389d9580fc3f5c46236f96eb5461dfbf079984bf_full 0-02-05-798c0fa3edada6460a5236c09bb98ee224320df7137629adc2cf3275aeaf208c_full 0-02-05-3700c3731be37e136469edf2f404e851b96bcf3fd60b2be9cfc9f92e8ba8461f_full 0-02-05-369376cdd467b16f031e5b55c374cffcda693a9bef4aa9abfdc8789d21bf3cb9_full 0-02-05-a7451b29f169677693bad8d182540eb8fb20d984a407191ac7587333dbbe2491_full 0-02-05-aad551b8c70b387641dce14bf8d6e0edd2c0730601d06f1e0fb8d6778ab81b28_full 0-02-05-b4e31c80c1b2f79e526319797f5918bf2f5c49549fc9516f4c195f0443bf0936_full 0-02-05-b722fb5ecf6e2804e6790c303f543d3073cfa70c6eae83ef836d835960352fff_full 0-02-05-be5d6fee8e45797c02de87b9c9b84f9e142fe6565f10f5f7db03ddc446632c26_full 0-02-05-c7c495ce56a992ceb16c4c280763c9b0ae68451fa08b6f65d04afb0fa54a547e_full 0-02-05-cdfa117ccd2e790a0d79f748921a662fbd180e5587d22a968e119f8aa034179a_full 0-02-05-cfc89ef8efc09e69a320cce0fc0343116f1a801597518450f2d7dcfee82d6da5_full 0-02-05-d8700399dc6c75008ad9f797ac71bac5f8d37daa456fb9b6861da206657f982f_full 0-02-05-daa7a06c5106c2fb64153aa08f91dc743832e7186d910d1814d09fb251e0a6a1_full 0-02-05-fa0b01b41a374c97d6d7c7e73a44085036ff14c7c034e66d82def7f16a2d8b3a_full