ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ekspozita “Rilindja Kombëtare” e hap programin e 28 Nëntorit

Ekspozita “Rilindja Kombëtare” e hap programin e 28 Nëntorit

Festën e Flamurit Kombëtar dhe Ditën e Shqiptarëve, përveç programit festiv, i cili fillon sot  në orën 11. 00, në Hapësirën Për Shumë Qëllime e hap ekspozita “Rilindja e Kombëtare”, e cila do të jetë e hapur deri në fund të javës, për nxënësit, prindërit e shkollës si dhe për të gjithë admiruesit e artit. Një falënderim të veçantë për nxënësit, me përkrahjen e vazhdueshme të mësimdhënëses së Artit Figurativ, Mirlinda Ramadani, të cilët përgatitën skenografinë për programin festiv dhe ekspozitën me motive kombëtare. Ju mirëpresim dhe ua urojmë festën tonë kombëtare!