ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Duke ndodhur: Lënda e TIK-ut

Duke ndodhur: Lënda e TIK-ut

Krijimi i modeleve me manuale dhe materiale artificiale ricikluese është projekti të cilin nxënësit e klasave të shtata janë duke realizuar në kuadër të lëndës së TIK-ut