ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

U zgjodh Kryesia e re e nxënësve të shkollës

U zgjodh Kryesia e re e nxënësve të shkollës

Përmes votimit online, sot nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” kanë zgjedhur nxënësit të cilët do t’i përfaqësojnë interesat e tyre dhe do të jenë në krye të organizimeve të shumta gjatë këtij viti shkollor.

Kryesia e re përbëhet nga:

1. Stina Ramadani – Kryetare

2. Tiara Mustafa- Nënkryetare

3. Alisa Fejza – Arkatare

Urime dhe suksese!