ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari mësimor për 3 dhe 4 shtator 2015/16

Orari mësimor për 3 dhe 4 shtator 2015/16

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditët në vijim (të enjten dhe të premten) të vitit të ri shkollor 2015/16.  

orari_22