ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Nxënësit e M3 në shkollën e muzikës, artit dhe baletit “Yllzat”

Nxënësit e M3 në shkollën e muzikës, artit dhe baletit “Yllzat”

Thonë që muzika qetëson shpirtin. Dhe ne po mësojmë edhe më shumë për muzikën. Kjo falë mësueses dhe arsimtares sonë të muzikës Yllnora Gashi, që kujdeset që ne të kënaqemi, ta duam dhe t’i vlerësojmë instrumentet dhe muzikën.

Mirëpo sot ka bërë edhe më shumë për ne. Kësaj here për klasat e dyta dhe të katërta. Së bashku me të, vizituam shkollën e muzikës, artit dhe baletit “Yllzat. Ne po shihnim instrumentet e ndryshme që të jepnin kënaqësi kur i shihje dhe mendoje se secili instrument ka forcën e vetë mahnitëse.

Ne jo vetëm që i pamë dhe mësuam, por disa nga shokët tanë luajtën bukur në këto instrumente. Drejtoresha e kësaj shkolle znj. Blerta Ballata bashkë me mësimdhënësit e kësaj shkolle na priti me kënaqësi dhe ne i jemi falenderues për mikëpritjen.

DSC_0111 DSC_0131 DSC_0136 DSC_0144 DSC_0157 DSC_0158 DSC_0172 DSC_0189 DSC_0232 DSC_0276 DSC_0307 DSC_0314 DSC_0321