ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitete të shumta nga klasat e I –ra për festat e fundvitit

Aktivitete të shumta nga klasat e I –ra për festat e fundvitit

Aktivitetet me rastin e festave te fundvitit po vazhdojnë. Me këtë rast, nxënësit e klasave të para ushtruan mbledhjen, zbritjen dhe leximin duke stolisur bredhin, zbukuruan kartolina për anëtarët e familjes, punuan dhe zbukuruan kapelat, bënë çorapet, oxhakun dhe bredha të ndryshëm si simbole të këtyre festave. R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11