ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari mësimor për 5 dhe 6 shtator 2016

Orari mësimor për 5 dhe 6 shtator 2016

Të nderuar prindër të shkollës “Mileniumi i Tretë”, Sipas MASHT, mësimi për ditën e parë të vitit të ri shkollor shtyhet për të hënën me 5 shtator . Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për dy ditët e para të vitit të ri  shkollor 2016/17. Orari_shkollor_new