ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë mësimore në muzeun e Kosovës

Vizitë mësimore në muzeun e Kosovës

Nxënësit e klasës VIII-1 dhe VIII-2, orën e Historisë dhe të Gjeografisë, sot e zhvilluan ndryshe nga herët e tjera. Ata bënë një vizitë në Muzeun e Kosovës ku panë nga afër artefakte nga Koha e vjetër të gjetura nga gërmimet arkeologjike në rajone të ndryshme të Kosovës.

Po ashtu në oborrin e Muzeut nxënësit panë mbetje të armatimit nga lufta e fundit në Kosovë.

Ciceronia iu përgjigj me shumë zell të gjitha pyetjeve të nxënësve.