ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

42 NXËNËS NË EKSPOZITËN E ARTIT ITALIAN NË TIRANË

42 NXËNËS NË EKSPOZITËN E ARTIT ITALIAN NË TIRANË

Dy ekspozita të hapura në Galerinë Kombëtare të Tiranës ishin qëllim i vizitës që arsimtarja e Artit figurativ, Mirlinda Ramadani, organizoi ditë më parë.  Ajo përzgjodhi 42 nxënës të talentuar të shkollës sonë dhe bashkë me ta morën pjesë në ekspozitën e parë të këtij dimensioni në Shqipëri – Kryeveprat e artit italian të viteve 1900. Kjo ekspozitë përmbante më shumë se 100 vepra të shkëlqyera të Galerisë së Artit Modern të Romës. Këto vepra përfaqësonin një kontribut thelbësor në historinë e artit italian të shekullit të XX. Ndërsa më pas vizituan edhe ekspozitën tjetër Kryeveprat e Artistëve shqiptarë të Renesancës dhe Periudhës së Realizmit Socialist në Shqipëri. Nxënësit u shprehën të jenë ndarë jashtëzakonisht të kënaqur me ato çfarë panë. Gjithashtu ishin shumë falënderues për mundësinë që iu dha.

IMG_2735 IMG_2727 IMG_2712 IMG_2709 IMG_2700 IMG_2695 IMG_2691 IMG_2690 IMG_2688 IMG_2687 IMG_2683 IMG_2680 IMG_2679 IMG_2678 IMG_2677 IMG_2674 IMG_2672 IMG_2671 IMG_2667 IMG_2661 IMG_2659 IMG_2652 IMG_2650 IMG_2648 IMG_2644 IMG_2636 IMG_2632 IMG_2621 IMG_2618 IMG_2614 17500087_1280543508692261_1477130000_o 17500023_1280679135345365_952025766_o 17499888_1280543498692262_2110890063_o 17499851_1280677755345503_79084350_o 17499797_1280678218678790_1236998910_o 17499779_1280677022012243_379992272_o 17499713_1375217815831862_1836944379_o 17499671_1280544105358868_1680102218_o 17499650_1280678605345418_2131542365_o 17499601_1280677318678880_1073680271_o 17475416_1280679052012040_347847241_o 17475416_1280543752025570_1668374828_o 17475238_1280678792012066_1571090228_o 17475210_1280677028678909_2134082734_o 17475198_1280543905358888_889944219_o 17475165_1280677155345563_1476040553_o 17475155_1280677092012236_152381920_o 17475108_1280543672025578_2094445864_o 17475100_1280679068678705_913927358_o 17475038_1280679035345375_1939940834_o 17474990_1280544165358862_637606860_o 17474364_1280679185345360_1724748031_o 17474290_1280677395345539_1843495879_o 17474267_1280678695345409_1085084940_o 17474245_1280543862025559_503674982_o 17474231_1280543532025592_107957985_o 17474116_1280678875345391_1964446368_o 17454932_1280677272012218_919560311_o 17454809_1280543222025623_1807040611_o 17453509_1375219585831685_2008176910_o 17431527_1280678925345386_981904820_o 17431463_1280678315345447_2071378683_o 17430958_1280678758678736_2044502597_o 17269059_1375220235831620_1061210713_o 3 1