ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Mirësevini të dashur Nxënës!

Mirësevini të dashur Nxënës!

Shkolla e ëndrrave tuaja ju pret: e përgatitur plot kreativitet dhe e gatshme për sfida të reja. Mirupafshim të hënën! 1 2 3 4 5 6