ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Gara finale e turneut në pingpong

Gara finale e turneut në pingpong

Frymë feste pati edhe në turneun e pingpongut përmes frymës sportive dhe garave të zhvilluara për të gjitha gjeneratat. Nxënësit sportistë të talentuar në pingpong me ndihmën e arsimtarëve të Edukatës Fizike pas kualifikimeve fillimisht nëpër klasa, sot zhvilluan garën finale.

Pas lojërave të shumta të shumta të zhvilluara, frymës garuese dhe rivalitetit dhe të përcjella  me interesim të madh dolën nxënësit fitues të lojës së pingpongut. Fitorja e tyre u shpërblye me mirënjohje dhe medalje për tri vendet e para për gjeneratë.

Nga loja e bukur e tyre sjellim fotografitë e finalistëve.

DSC_8020 DSC_8021 DSC_8022 DSC_8023 DSC_8024 DSC_8025 DSC_8026 DSC_8027 DSC_8028 DSC_8029 DSC_8030 DSC_8031 DSC_8032 DSC_8033 DSC_8034 DSC_8036 DSC_8037 DSC_8038 DSC_8039 DSC_8040 DSC_8041 DSC_8042 DSC_8043 DSC_8044 DSC_8045 DSC_8046 DSC_8047 DSC_8048 DSC_8049 DSC_8050 DSC_8051 DSC_8052 DSC_8053 DSC_8054 DSC_8055 DSC_8056 DSC_8057 DSC_8058 DSC_8059 DSC_8060 DSC_8061 DSC_8062 DSC_8063 DSC_8066 DSC_8067 DSC_8070