ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PANAIRI I LIBRIT, KURESHTJE E KËNAQËSI PËR NE

PANAIRI I LIBRIT, KURESHTJE E KËNAQËSI PËR NE

Të gjithë nxënësit e klasave të gjashta, të shtata dhe të teta të Shkollës sonë sot vizituan panairin e librit, që po qëndron i hapur këto ditë në Pallatin e Rinisë në Prishtinë. Një vizitë e tillë gjithnjë i gëzon fëmijët tanë, pasi  bashkë me mësimdhënës, me shokë e shoqe kanë mundësi të shohin nga afër libra të rinj e të vjetër, të diskutojnë për përzgjedhjet e tyre e të kthehen përsëri në shkollë me kënaqësinë që marrin nga kjo vizitë.