ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kuizi i Shkencave, aktivitet i sfidave dhe sukseseve

Kuizi i Shkencave, aktivitet i sfidave dhe sukseseve

Me emocione, që vështirë të fshihen, nxënësit fitues dhe përfaqësues klasash po përgatiteshin për garën finale në kuizin e Shkencave në lëndët Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë. Gara doli të jetë shumë interesante dhe sfiduese për nxënësit, të cilët garuan denjësisht dhe shfaqën dijet e tyre në këto lëndë.

Nxënësit fitues morën medalje dhe certifikata për arritjet e tyre, që janë treguesi më i mirë për njohuritë e tyre dhe përgatitjen për të ardhmen e tyre të ndritshme.

DSC_0003  DSC_0058 DSC_0064 DSC_0071 DSC_0072 DSC_0081DSC_0066