ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në fabrikën e prodhimit të bukës “Buka Bakery”

Vizitë në fabrikën e prodhimit të bukës “Buka Bakery”

Të rritemi të shëndoshë është gjëja më e rëndësishme në jetë. Ushqimet e shëndetshme janë padyshim ato që na bëjmë të jemi të shëndoshë. Sot nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Mileniumi  i Tretë” vizituan fabrikën e prodhimit të bukës “Buka Bakery”. Ata u njoftuan më afër me mënyrën e prodhimit të bukës dhe pjekurinave të ndryshme. Panë mbarëvajtjen e punës në një ndërmarrje të madhe prodhimi.  Punëtorët e fabrikës u përgjigjën në shumë pyetje të parashtruara nga të vegjlit e shkollës sonë dhe shtruan një tryezë me ushqime të ndryshme nga kjo ndërmarrje.

Falënderojmë zonjën Flutura Tahiri Etemi për organizimin e kësaj vizite dhe “Buka Bakery” për mikëpritjen e tyre.

15542289_366269277058698_6398203180154018875_n 15590004_366269760391983_3733438787757685429_n 15672566_366269677058658_2381524026920733543_n 20161221_100832 20161221_101110 20161221_101217 20161221_101219 20161221_101226 20161221_101453 20161221_101541 20161221_101554 20161221_101647 20161221_101718 20161221_101756 20161221_101824 20161221_102117 20161221_102335 20161221_102747 20161221_104038