ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Realizimi i “Beep Testit” përmes Microbitit

Realizimi i “Beep Testit” përmes Microbitit

MicroRun ishte aplikacioni të cilin nxënësit e klubit M3 Coders e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është realizimi i “Beep Testit” përmes microbitit dhe testimi i tij në praktikë. Kësaj radhe më i lehtë ishte programimi aplikacionit se sa testimi i tij 😛