ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Duart e vogla punëtore gjatë Mësimit të Bazuar në Projekte

Duart e vogla punëtore gjatë Mësimit të Bazuar në Projekte

Duart e vogla punëtore,  nxënësit e klasave I – V,  gjatë këtyre ditëve po punojnë në këto tema: Klasat I dhe II:
  • Modelim i figurave me shkronja dhe numra;
  • Shenjat e komunikacionit;
  • Ushqimet e shëndetshme;
  • Kafshët.
Klasat III, IV dhe V:
  • Sistemi diellor;
  • 7 Mrekullitë e botës;
  • Fakte interesante;
  • Trupi ynë;
  • Toka.