ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Siguria në Internet

Siguria në Internet

Mbrojtja e sistemeve kompjuterike nga qasjet e paautorizuara dhe sfidat tjera të cilat i hasim gjatë lundrim në internet ishin disa nga sfidat me të cilat nxënësit e klasës së njëmbëdhjetë Troni, Rroni,  Narti, Andi dhe Ensari na njoftuar gjatë prezantimit të tyre. Përmes këtij punimi, prezantuan disa nga temat kryesore që lidhen me internetin si:
  • Siguria në Internet,
  • Llojet e krimeve në internet
  • Mashtrimet dhe kërcënimet në internet,
  • Virusët elektronik,
  • Këshilla për lundrim të sigurt në Internet dhe
  • Statistika për rreziqet në Internet.
Përgëzime për punën e shkëlqyer nga nxënësit: Tron Baraku, Rron Dërmaku, Nart Hoxha, Ensar Kurshumliu dhe Andi Dërguti.