ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kujdesi shëndetësor në situata emergjente

Kujdesi shëndetësor në situata emergjente

Kudo që të jemi, në shtëpi, në shkollë, në rrugë, në pyll ose në liqen, mund të na ndodhin aksidente, andaj ndihma e shpejtë është kujdesi i parë që ne i japim një personi të lënduar. Këto ishin disa nga informacionet që morëm në ligjëratën e mbajtur nga prindja e klasës IV/1, znj. Fexhrije Shehu, nëna e shokut tonë Engjëllit. Znj. Fexhrije me profesion infermiere, me shumë kujdes na dha informata mjaft të dobishme për ndihmën e parë në raste emergjente,  për aksidentet e mundshme dhe shumë informacione të tjera, që lidhen me kujdesin shëndetësor. Ajo demonstroi para nesh disa rregulla se si duhet të gjendemi në situata emergjente. “Gjithmonë duhet të jeni të qetë dhe të inkurajoni personin e dëmtuar”, ishte porosia e fundit që morëm nga znj. Fexhirije. E gjithë klasa, e falënderojmë për ligjëratën e dobishme, broshurat me informacione për ndihmën e shpejtë dhe në fund edhe për ëmbëlsirat e shijshme që na ndau. IMG_4994 IMG_4959 IMG_4962 IMG_4964 IMG_4968 IMG_4969 IMG_4970 IMG_4976 IMG_4982 IMG_4984 IMG_4986 IMG_4988 IMG_4992