ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Momente nga puna e grupit “Multikulturalizmi” gjatë kampit të Mësimit të Bazuar në Projekte

Momente nga puna e grupit “Multikulturalizmi” gjatë kampit të Mësimit të Bazuar në Projekte

Të jesh pjesë e familjes së madhe europiane duhet të jesh një shoqëri me vlera të larta demokratike.
Demokracia mbijeton vetëm në një shoqëri ku  lulëzon toleranca. Toleranca lulëzon në shoqëri atëherë kur individët mësohen të përdorin “busullën e tolerancës” qytetare për të zgjidhur problemet.
Dhe ne pikërisht këtë u munduam të kultivojmë tek nxënësit tanë gjatë javës së Mësimit të Bazuar në Projekte me temë ” Toleranca”.
IMG_6832 IMG_6833 IMG_6837 IMG_6868 IMG_6884 IMG_6888 IMG_6978