ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

MENAXHIMI I PROJEKTEVE NË KLASËN IV/1

MENAXHIMI I PROJEKTEVE NË KLASËN IV/1

Menaxhimi i projekteve ishte tema e radhës që u shpalos nga prindja e klasës znj. Teuta Berbati. Por, kësaj radhe çdo gjë ishte më ndryshe pasi ajo kishte sjellur materiale të shumta për të punuar  në grupe. Secili grup kishte nga një projekt të caktuar dhe nga një udhëheqës. Pas përfundimit të detyrave dhe prezantimit të punës së grupeve, diskutuam për rolin e udhëheqësit të projekteve.

Edhe pse nxënësit janë të familjarizuar me punën e projekteve, ata u kënaqën shumë gjatë punës në grupe pasi aktivitet nëpër grupe ishin shumë kreative.

Në fund, znj. Teuta iu dhuroi nga një certifikatë për përfundimin me sukses të punës në grupe si dhe nga një USB – me informata të shumta për mësimin e Gjuhës Angleze.

Klasa IV/1 dhe mësuesja e klasës e falënderuan shumë znj. Berbati për kohën e ndarë për të bashkëpunuar me klasën tonë.

IMG_5491 IMG_5493 IMG_5494 IMG_5495 IMG_5496 IMG_5497 IMG_5498 IMG_5499 IMG_5500 IMG_5501 IMG_5502 IMG_5504 IMG_5506 IMG_5508 IMG_5510 IMG_5512 IMG_5513 IMG_5514 IMG_5516 IMG_5518 IMG_5519 IMG_5520 IMG_5521 IMG_5522 IMG_5525 IMG_5526 IMG_5528 IMG_5529 IMG_5533 IMG_5534 IMG_5537 IMG_5543 IMG_5545 IMG_5546 IMG_5550 IMG_5560