ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PREZANTIM PËR ORGANIZATËN E KOMBEVE TË BASHKUARA ( OKB)

PREZANTIM PËR ORGANIZATËN E KOMBEVE TË BASHKUARA ( OKB)

Javën e filluam me prindin e klasës IV1, Z. Petrit Skenderi. Informata të rëndësishme na tregoi për Organizatën e Kombeve të Bashkuara, me theks të veçantë për punën e tij që e ushtron në këtë Organizatë. E gjithë klasa e falënderuan babain e Enios për prezantimin interesant si dhe këshillat e dobishme që iu dha për edukimin dhe arsimimin e tyre.

IMG_5841 IMG_5842 IMG_5843 IMG_5844 IMG_5845 IMG_5847 IMG_5848 IMG_5849 IMG_5851 IMG_5852 IMG_5853 IMG_5856 IMG_5857 IMG_5860 IMG_5862