ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Sukseset e klubit “M3 Coders”

Sukseset e klubit “M3 Coders”

Nxënësit e ciklit 1-5 dhe atij 6-9 arritën që në raundin e parë në garën kombëtare të njohur si “Kosova Makers Leauge” të marrin maksimumin e pikëve . Ky sukses është arritur si rezultat i garës së brendshme që është zhvilluar në kuadër të shkollës. Suksese për të gjithë nxënësit!