ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Prezantim i punimeve hulumtuese nga mësimdhënësit

Prezantim i punimeve hulumtuese nga mësimdhënësit

Në takimin e departamentit të shkencave matematike – natyrore, këtë javë u prezantuan punimet hulumtuese të mësimdhënësve Shpëtim Kastrati dhe Florije Aliçkaj me titull “Planifikimi i vlerësimit të nxënësve” dhe “Plotësimi i dokumentacionit shkollor”. Po ashtu mësimdhënësi Valmir Sadiku prezantoi programin për statistikë të cilin e krijoi enkas për lehtësimin e punës së mësimdhënësve kujdestarë klasash.

DSC_0053 DSC_0055 DSC_0056 DSC_0057 DSC_0064 DSC_0070 DSC_0073