ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Punime kreative për festat e fundvitit

Punime kreative për festat e fundvitit

Bashkëpunimi prind-edukatore, është me të vërtetë një partneritet i cili siguron një mekanizëm që edukatoret ta ftojnë dhe ta mbështesin pjesëmarrjen aktive të prindërve drejtë edukimit të fëmijëve. Falenderojmë prindërit e klasës parafillore, Arlinda Duraku & Blerta Limaj për pjesëmarrjen në realizimin e aktiviteteve kreative.