ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizita në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”

Vizita në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”

Më datë 30.09.2014 nxënësit e klasave të treta dhe klasa IV-3, në kuadër të temës së projekteve modulare “Mjetet e komunikacionit”, vizituan aeroportin ndërkombëtar. Nxënësit u njoftuan me procedurat që duhet të respektojnë pasagjerët e këtij aeroporti, po ashtu ata panë për së afërmi punën e punonjësve të këtij institucioni. Ishte kënaqësi për fëmijët të takojnë njerëz me profesione të ndryshme. Emocionet ishin te papërshkrueshme në çastin kur nga afër shikuan aterimin e aeroplanit. Falenderojmë znj. Valentina Gara dhe stafin e aeroportit që na pritën ngrohtësisht dhe na informuan lidhur me punët e tyre ditore. Një falenderim të veçantë për prinden e klasës III-2, znj. Burçin Haskuka, për organizimin e vizitës. VIZITA NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR  TË PRISHTINËS “ADEM JASHARI” VIZITA NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR  TË PRISHTINËS “ADEM JASHARI” VIZITA NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR  TË PRISHTINËS “ADEM JASHARI” VIZITA NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR  TË PRISHTINËS “ADEM JASHARI” VIZITA NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR  TË PRISHTINËS “ADEM JASHARI”