ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ORARI I MËSIMIT PËR 2 DHE 3 SHTATOR 2019

ORARI I MËSIMIT PËR 2 DHE 3 SHTATOR 2019

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e gjeni orarin e mësimit për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2019/20. Vërejtje:
  • Më 2.09.2019 nxënësit vijnë në shkollë me prindërit, ndërsa kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 3.09.2019 nxënësit vijnë në shkollë dhe kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 4.09.2019 mësimi vazhdon sipas orarit të zakonshëm.