ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

TED talks – ideas worth spreading

TED talks – ideas worth spreading

Ted është një platformë online për prezantimin e ideve. Ted çdo ditë shpërndanë mijëra ide përmes prezantimeve me tema të ndryshme, duke filluar nga shkenca e deri te çështjet e bizneseve të ndryshme. Nxënësit e shkollës Mileniumi i Tretë krijuan Ted konferencën në klasë. Niveli Advanced i gjimnazit dhe Post Advanced (klasa e tetë dhe nëntë) prezantuan tema të ndyshme. Disa nga temat e prezantuara janë:
  • Life is better now than it was 50 years ago.
  • Homeless people
  • The secret of happiness
  • Everything happens for a reason
  • Immigration
  • Animal testing
  • Live life to its fullest
01-IMG_0201 02-IMG_0203 03-IMG_0206 04-IMG_0207 05-IMG_0212 06-IMG_0215 07-IMG_0217 08-IMG_0221 09-IMG_0225 10-IMG_0232