ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Luajmë dhe argëtohemi me topa bore!

Luajmë dhe argëtohemi me topa bore!

Fëmijët janë ata të cilët i gëzohen më së shumti stinës së dimrit, kështu duke u argëtuar pafund sot e shfrytëzuam borën si pjesë e lojës dhe aktiviteteve ditore.