ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

DITËT E RINISË 2015

DITËT E RINISË 2015

Pjesëmarrja në aktivitetin sportiv (Street Ball) e organizuar nga komuna e Prishtinës në bashkëpunim me shoqatën e mësimdhënësve të edukatës fizike.

Garues në këtë aktivitet sportiv ishin shkollat e mesme te komunës së Prishtinës.

Ekipin e shkollës sonë e përfaqësuan nxënësit Dren Kllokoqi, Rinor Krasniqi, Gjin Puka, Rilind Ramushi dhe Engjëll Rodiqi të udhëhequr nga mësimdhënësi Astrit Kasapolli.

D1