ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita 8: Matematikë dhe Informatikë

Dita 8: Matematikë dhe Informatikë

Çaste të mësimit të Matematikës e Informatikës përmes video incizimeve e detyrave në aplikacionet online