ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Familja mes nesh

Familja mes nesh

Familja është gjithçka që kemi. Është vendi i ngrohtësisë, dashurisë dhe sigurisë. Në të gjejmë prehje gjithmonë sa herë të kemi nevojë.

Prandaj një pikë magjie të familjes klasat e pesta përpiqen ta sjellin me projektin modular “Familja mes nesh”. Në kuadër të këtij projekti klasa V-2, u vizitua nga nëna e Yllit- shokut tonë të klasës, Znj. Lindita Azizi. Ajo foli në përgjithësi për librin dhe rëndësinë e tij. Pastaj ajo realizoi aktivitetin për krijimin e poezive-“Obobo rima”.

Nxënësit u kënaqën duke krijuar poezi me anë të këtij aktiviteti. Ata i janë shumë mirënjohës Znj. Lindita për kohën që ndau me ta.