ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar nxënës dhe prindër, Ju informojmë se për shkak të kërkim lejeve të shumëta për vazhdimin e pushimit me arsye udhëtimesh, më 8 janar 2016, ditë e premte, nuk do të mbahet mësim. Shkolla ka vandosur që këtë ditë t’ia kushtojë një trajnimi të rëndësishëm të stafit në kuadër të zhvillimit profesional, i cili zgjat rreth dy muaj. Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj, Drejtoria dhe stafi i shkollës “Mileniumi i Tretë”