ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Mirënjohje dhe shpërblime në fushën e Artit Figurativ

Mirënjohje dhe shpërblime në fushën e Artit Figurativ

Tashmë garat në fusha të ndryshme janë bërë të natyrshme për nxënësit tanë dhe ata po dëshmojnë frymë kulture, pune dhe suksesi. Edhe në garën e organizuar më 30 maj, në shkollën e Artit dhe Muzikës Misbah & friends, nxënësit tanë u dalluan dhe të nesërmen më 31 maj morën shpërblimet në Shkollën Model.

Për vendin e dytë, nxënësja Finesa Peja mori certifikatë dhe këmbalec piktori dhe për vendin e tretë Reze Vranica mori certifikatë, brusha & ngjyra profesionale.

Ky është edhe një sukses i radhës, me të cilën krenohet edhe arsimtarja e përkushtuar dhe vetë grupi i artistëve e piktorëve të vegjël.

cd7 cd6 cd5 cd4 cd3 cd2 cd1