ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

KUJDES NGA PËRDORIMI I SUBSTANCAVE KIMIKE!

KUJDES NGA PËRDORIMI I SUBSTANCAVE KIMIKE!

Sot në klasën tonë ishte një ditë shumë e veçantë pasi nëna e shokut tonë, Benit, znj. Laura Krypa Gjakova, erdhi në klasën tonë.

Znj. Laura me profesion kimiste dha shumë informata interesante për profesionin e saj. Për një orë rresht shpjegoi për kujdesin që duhet të kenë fëmijët dhe të rriturit gjatë përdorimit të substancave kimike që secili nga ne i përdorim për pastrim.

Piktogramet apo shenjat e rrezikut që ndodhen në substancat kimike i bënë fëmijët edhe më shumë kureshtarë.

Në fund, znj. Laura kishte sjellur për fëmijët  edhe disa minerale të ndryshme pasi ajo e kishte pasion mbledhjen e tyre.  Nxënësit u kënaqën duke analizuar veçoritë e këtyre mineraleve.

E gjithë klasa, e falënderojmë nënën e Benit për kohën e ndarë për ne.

IMG_5877 IMG_5878 IMG_5879 IMG_5880 IMG_5884 IMG_5885 IMG_5886 IMG_5887 IMG_5889 IMG_5890 IMG_5891 IMG_5892 IMG_5893 IMG_5894 IMG_5895 IMG_5896 IMG_5898 IMG_5899 IMG_5900 IMG_5901 IMG_5902 IMG_5903 IMG_5904 IMG_5906 IMG_5907 IMG_5908 IMG_5909 IMG_5910 IMG_5916 IMG_5918 IMG_5920