ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Gara e germëzimit – Spelling Bee

Gara e germëzimit – Spelling Bee

Javën e parë të muajit maj, si çdo vit tjetër, në shkollën tonë u organizua gara e germëzimit (Spelling Bee). Pas ushtrimeve në klasa dhe zgjedhjes së finalistëve, sot nxënësit garuan për vendet e para, dyta dhe të treta brenda grupeve përkatëse. Si çdo herë nxënësit shkëlqyen me pjesëmarrjen e tyre. Ndërkaq, nxënësit e niveleve më të larta, ndihmuan rreth organizimit duke u angazhuar si moderatorë, lexues të fjalëve dhe antarë të jurisë. Më poshtë mund të gjeni emrat e fituesve për secilin grup.   Klasa 3: Vendi i parë – Eva Aline Coupet Hebibi Vendi i dytë –  Kron Kastrati Vendi i tretë – Amar Derguti   Klasa 4: Vendi i parë –  Eva Ibrahimaj Vendi i dytë –  Orion Kasumi Vendi i tretë –  Lion Shala   Klasa 5: Vendi i parë – Elena Hoxha Vendi i dytë –  Era Saqipi Vendi i tretë –  Ylli Collaku   Prime Time 1: Vendi i parë –  Olsa Lima Vendi i dytë –  Ana Beselica Vendi i tretë –  Eda Krasniqi   Prime Time 2: Vendi i parë –  Dion Zejnullahu Vendi i dytë –  Vesa Decani Vendi i tretë –  Rona Hoxha   Prime Time 3: Vendi i parë –  Haris Hoxha Vendi i dytë –  Adora Avdiu Vendi i tretë –  Lum Veseli   Prime Time 4: Vendi i parë –  Tron Baraku Vendi i dytë –  Yll Cahani Vendi i tretë –  Rron Dermaku   Pre-Intermediate: Vendi i parë –  Albert Uka Vendi i dytë –  Leona Gashi Vendi i tretë –  Linda Loshaj   Intermediate: Vendi i parë –  Gjin Berbati Vendi i dytë –  Drin Aliu Vendi I trete – Erjon Beselica   Upper-Intermediate: Vendi i parë – Sara Rozhaja Vendi i dytë –  Valëza Stanovci Vendi i tretë –  Sara Imeri   Advanced: Vendi i pare – Vita Kika Vendi i dytë –  Drin Ukmata Vendi i tretë –  Lum Skeja 20170504_111415 DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0029 DSC_0030 DSC_0031 DSC_0032 image-0-02-05-1b05980ef82ca10171a9f74bbf15c9c155aae8d3ab9eb8c4082e8bcdd08e15f1-V image-0-02-05-3a03f7ec035aaf64f97f8f2f6e839e75d13397219d3c047b652017a67ceea620-V image-0-02-05-4d913e25cabcf45f40a6ca02df170ff82bf2663dace36018b6fd5afc0cd9ca08-V image-0-02-05-4f965071a1b14dbe382810be55ed394b230f8c4e414a9f047418543ba858b70c-V image-0-02-05-9ae2901f1faf5b2240e89536c2ee2da3490bd8280444a1d55fb3096b6a5849af-V image-0-02-05-9cbd3259e0e5d9ff98f3beb87daa173a3d8a36ea287fba138adb70c131fa0c4d-V image-0-02-05-16b3eb2c7f3039f29459ec65eb7e3b4dd30bbf778aef45cff94f4d2ab119249b-V image-0-02-05-17de9803f6acf9a6bdcd97641095b8e0f45c7bec10f7d8019926859c45bed290-V image-0-02-05-60f2d0fe439d71988398e5e4e76dc210459a47116fe1188b7792cb8f606fa6ac-V image-0-02-05-148ff38c9bc3df66deecacd15cacfd65645663c7136d4dd692615eb6784546a9-V image-0-02-05-598a59413291d8bec08089b44de1512cd3c1889fc7b7028305f9d97bac6402a0-V image-0-02-05-984d56dcc0f1c463930d15f6f4b29f763e469770dcccad1240af9484ce9065a9-V image-0-02-05-6743da8f6398285f5598be79346d2c7ed20e5726ebea815590d8791fce9f11e1-V image-0-02-05-61635dfaa0c631367ca429acb07cddcca58a30521b1e08c4336375a8d09960b8-V image-0-02-05-b2134de5a9377208e384f0d3b6d3370e79f4879880d38eb5b2b19ade07dc359c-V image-0-02-05-d9f2cd349d256038c2b0d471ec0d4de1dfaa8ed9302498d6eff912f04aade72a-V