ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizita në kompaninë Dräger

Vizita në kompaninë Dräger

Më datë 08.11.2016, nxënësit e klasave të pesta vizituan kompaninë Dräger, kompani e cila merret me prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore. Vizitën e mundësuan prindërit e shokut tonë të klasës- Donit, Z. Edmond dhe Znj. Drita Obertinca. Nxënësit u pritën nga stafi i kompanisë, të cilët me kujdes shpjeguan funksionin e pajisjeve të ndryshme mjekësore dhe pajisjet mbrojtëse të zjarrfikësve.

Pas përfundimit të vizitës në kompani, prindërit e Donit ftuan në drekë të gjithë nxënësit e pranishëm.

Nxënësit e klasave të pesta i falënderuan prindërit e Donit për mikpritjen.

IMG_3750 IMG_3752 IMG_3756 IMG_3761 IMG_3764 IMG_6057 IMG_6066 IMG_6067 IMG_6076