ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Organet e ekskretimit – Veshkët

Organet e ekskretimit – Veshkët

Në lëndën e biologjisë me nxënësit e kalsës së VII u arritën rezultate duke shfrytëzuar metoda demostruese. EKSPERIMENT Vrojtimi i veshkës së viçit – Ndërtimi i jashtëm dhe i brendshëm i veshkës.