ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita e parë e shkollës – 2020/21

Dita e parë e shkollës – 2020/21

Pas një sërë përgatitjesh, me 7 shtator 2020, ka nisur mësimi në shkollën “Mileniumi i Tretë” . Mësimdhënësit dhe nxënësit janë shprehur të lumtur që janë rikthyer në shkollë, ndërsa menaxhmenti i shkollës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar nga secili në respektimin e masave parandaluese të Covid-19.

Drejtoresha e shkollës Znj Afrore Lila, ka uruar të gjithë për fillimin e vitit të ri shkollor përmes lidhjes online me nxënësit si dhe i ka vizituar nga afër klasat e mbajtjes së mësimit, për tu siguruar për mbarëvajtjen e këtij procesi.

 

Add Watermark_2020_09_07_12_43_59 (2) Add Watermark_2020_09_07_12_43_59 (3) Add Watermark_2020_09_07_12_43_59 (5) Add Watermark_2020_09_07_12_45_44 (2) Add Watermark_2020_09_07_12_45_44 (3) Add Watermark_2020_09_07_12_45_44 (4) Add Watermark_2020_09_07_12_45_44 Add Watermark_2020_09_07_12_47_26 (2) Add Watermark_2020_09_07_12_47_26 Add Watermark_2020_09_07_12_54_46 (4) Add Watermark_2020_09_07_12_56_09 (2) Add Watermark_2020_09_07_12_56_09 (3) Add Watermark_2020_09_07_12_56_09 Add Watermark_2020_09_07_12_58_35 (5) Add Watermark_2020_09_07_12_58_35 Add Watermark_2020_09_07_12_59_49 (5) Add Watermark_2020_09_07_12_59_49