ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër dhe nxënës,

Ju informojmë se me datë 30 prill 2019 nuk do të mbahet mësim i rregullt. Kjo për arsye të kërkim-lejeve të shumta nga prindërit e nxënësve që të lidhet pushimi për arsye familjare.

Nga praktika e deritanishme, po e vërejmë që kur festave po u paraprijnë fundjava, me nga një ditë pushimi para dhe pas ditës së punës, po përballemi me numër të madh mungesash të nxënësve, me lejen e prindërve, gjë e cila po ndikon drejtpërdrejt në mbarëvajtjen dhe realizimin e procesit mesimor.

Ju faleminderit për mirëkuptim!