ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ligjëratë me temë “Mjeku veterinar/Mjekja veterinare”

Ligjëratë me temë “Mjeku veterinar/Mjekja veterinare”

Sot në klasën II/2, ishte i pranishëm prindi i Mjellmës, z. Jeton Muhaxhiri, i cili mbajti një ligjëratë  me temë “Mjeku veterinar/Mjekja veterinare”. Nxënësit patën rastin të informohen për mënyrën se si duhet të kujdesemi për kafshët. Ata ishin shumë kureshtarë të dinin sa më shumë për jetën dhe trajtimin e kafshëve dhe shfrytëzuan rastin të parashtronin shumë pyetje e të marrin informacione të rëndësishme lidhur me temën. Ju falënderojmë shumë babi i Mjellmës që ishit në mesin tonë sot. 20161021_140656[1] 20161021_142039[1] 20161021_142334[1] 20161021_142609[1] 20161021_143546[1] 20161021_144413[1] 20161021_144417[1] 20161021_144425[1] 20161021_144650[1]